Vrijwilligerswerk in Wateringen

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in Wateringen!
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Bekijk hieronder dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in Wateringen. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!

Sociaal makelaar Wateringen
David van BeekumDavid van Beekum is de sociaal makelaar in Wateringen. Hij legt verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisties in Wateringen. Hij weet wat er leeft en speelt en ondersteunt bij initiatieven van bewoners, stimuleert dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren. David van Beekum is te bereiken via: d.v.beekum@vitiswelzijn.nl of 06-83717499


Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in Wateringen wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in Westland en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!


Vorige 1 2 3 4 5