Vrijwilligerswerk in Naaldwijk

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in Naaldwijk
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Bekijk hieronder dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in Naaldwijk. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!

Sociaal makelaar Naaldwijk
In Naaldwijk zijn twee sociaal makelaars actief, Petra Prinsova en Monique Torenstra. Zij leggen verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisaties in Naaldwijk. Zij weten wat er leeft en speelt en ondersteunen bij initiatieven van bewoners, stimuleren dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren.

Petra Prinsova

Petra Prinsova is te bereiken via: p.prinsova@vitiswelzijn.nl of 06- 24744172
Monique Torenstra

Monique Torenstra is te bereiken via: m.torenstra@vitiswelzijn.nl of 06-34311185
Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in Naaldwijkwat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in Westland en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!


Vorige 1 2 3 4 5 6 7