Vrijwilligerswerk in Kwintsheul

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in Kwintsheul!
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Bekijk hieronder dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in Kwintsheul. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!

Sociaal makelaar Kwintsheul
nelly van der helmNelly van der Helm is de sociaal makelaar in Kwintsheul. Zij legt verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisties in Kwintsheul. Zij weet wat er leeft en speelt en ondersteunt bij initiatieven van bewoners, stimuleert dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren. Nelly van der Helm is te bereiken via: n.v.d.helm@vitiswelzijn.nl of 06-44147200.


Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in Kwintsheul wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in Westland en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!


Vorige 1 2 3 4