Vrijwilligerswerk in Honselersdijk

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in Honselersdijk!
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Bekijk hieronder dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in Maasdijk. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!Sociaal makelaar Honselersdijk
Anja HitsertAnja Hitsert is de sociaal makelaar in Honselersdijk. Zij legt verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisaties in Honselersdijk. Zij weet wat er leeft en speelt en ondersteunt bij initiatieven van bewoners, stimuleert dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren. Anja Hitsert is te bereiken via: a.hitsert@vitiswelzijn.nl of 06-34209408.

Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in Honselersdijk wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in Westland en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!


Vorige 1 2 3 4