Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in De Lier

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in De Lier!
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Bekijk hieronder dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in De Lier. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!

Sociaal makelaars De Lier
In De Lier zijn twee sociaal makelaars actief, Karin Happée en Monique Koppert. Zij leggen verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisaties in De Lier. Zij weten wat er leeft en speelt en ondersteunen bij initiatieven van bewoners, stimuleren dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren.

Karin Happee

Karin Happée is te bereiken via: k.hapee@vitiswelzijn.nl of 06-83947023
Monique Koppert

Monique Koppert is te bereiken via: m.koppert@vitiswelzijn.nl of 06-12327665

Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in De Lier wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in Westland en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!


Vorige 1 2 3