Vrijwilligerswerk in De Lier

Welkom op deze pagina speciaal voor al het vrijwilligerswerk in De Lier!
Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger in jouw eigen buurt? Bekijk hieronder dan alle vragen van mensen of organisaties die op dit moment op zoek zijn naar hulp in De Lier. Maak een account aan en ga aan de slag als vrijwilliger!

Sociaal makelaar De Lier
Janneke van der Meer is de sociaal makelaar in De Lier. Zij legt verbinding met bewoners, vrijwilligers en organisties in De Lier. Zij weet wat er leeft en speelt en ondersteunt bij initiatieven  van bewoners, stimuleert dat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen en kunnen participeren. Janneke is te bereiken via: j.v.d.meer@vitiswelzijn.nl of 06-20122775
Op de hoogte blijven van leuk vrijwilligerswerk?
Elke week komen er nieuwe vragen online! Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in De Lier wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan en plaats jouw aanbod op de website. Zo kunnen mensen in Westland en omgeving of organisaties die hulp nodig hebben op jouw aanbod reageren. Door je aanmelding wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. Heel simpel dus!

 

 

Vorige 1 2 3 4 5