Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk doen?

Wat is Westlandvoorelkaar?
Westlandvoorelkaar is een online platform voor inwoners in Westland die vrijwilligerswerk willen doen én voor organisaties die vrijwilligers zoeken.

Op deze website kan iedereen terecht om hulp te vragen óf om hulp te bieden wanneer jou dat uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan: boodschappen doen, wandelen, koffie schenken of juist het vervullen van een bestuursfunctie. Je bepaalt zelf hoe vaak je hulp wilt bieden: eenmalig, iedere week of een andere frequentie. Alle klussen zijn bij jou in de buurt, dus betrouwbaar, gemakkelijk én gratis!

Wil jij je inzetten als vrijwilliger in Westland?
De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt kiezen voor een eenmalige klus of wil je je voor iets langere tijd inzetten. Bij een eenmalige klus kun je denken aan het opknappen van een tuintje van iemand die slecht ter been is of iemand vervoeren die net geopereerd is.

Eenmalige klussen

Wil jij je voor langere tijd inzetten dan kun je denken aan een maatje voor iemand zijn, het vervullen van een bestuursfunctie, organiseren van evenementen of taalles geven. Kijk onder de knop wat voor vrijwilligerswerk er te doen is in Westland.

Bekijk alle hulpvragen

Vrijwilligerswerk doen met je vriend, vriendin, collega of sportteam?
Samen iets ondernemen is vaak leuker. Dus waarom niet samen vrijwilligerswerk doen? Bijvoorbeeld met een groep vrienden, je gezin of met je collega's als teamuitje? Naast gezelligheid doe je ook meteen iets goeds voor de maatschappij. Dat maakt een middagje vrijwilligen extra leuk! Hier vind je alle vrijwilligerswerk vragen die geschikt zijn voor groepen en teams.

Heb je hulp nodig?
Zoek je een maatje, vervoershulp of een ben je een organisatie die vrijwilligers zoekt? Bekijk dan via de onderstaande knop wie zich wil inzetten in Westland.

Zoek vrijwilligers

verkenner