Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwillig Traineeship - Ga voor groei!

Het traineeship is er voor Westlandse jongeren tussen de 16 en 25 jaar die ervaring willen opdoen, hun CV willen updaten of gewoon iets goed willen doen.

Past dit helemaal bij jou en wil jij onderdeel zijn van dit unieke project? Bel of App Manon: 06 386 02055

Wat ga je doen?
Voor de duur van een half jaar ga je, in drie perioden van twee maanden, bij drie verschillende organisaties aan de slag. Wat je precies gaat doen en voor hoeveel dagen in de week (naast de minimale één dag), bepaal je als jongere zelf in overleg met de projectcoördinator en deelnemende organisaties. Jij mag daarin aangeven wat jouw talenten zijn, wat je wilt leren en wat je leuk vind om te doen. Je gaat ook de maatschappelijke organisaties adviseren. Wat kunnen wij van jou leren? En hoe kunnen we beter aansluiten bij jonge vrijwilligers? Zo kunnen zowel jij als jongere, als wij als maatschappelijke organisatie ons (persoonlijk) ontwikkelen.

Bij wie ga dat doen?
1. 's Heeren Loo het Westerhonk, een organisatie voor mensen met een (verstandelijke) handicap, waar veel vrijwilligers actief zijn. Hier kun je bijvoorbeeld wandelen of een spelletje spelen met bewoners.

2. FC 's Gravenzande, een sportvereniging die 1600 leden laat bewegen en bij elkaar brengt. Ga bij FC 's-Gravenzande bijvoorbeeld lekker achter de bar staan of help mee bij het organiseren van een toernooi.
3. Vitis Welzijn, een welzijnsorganisatie die betrokken is bij alle (kwetsbare) inwoners van Westland. Koken in het buurtrestaurant, sportieve activiteiten begeleiden in het wijkcentrum en als bijrijder mee met de Plusbus zijn voorbeelden van dingen die je kunt doen bij Vitis Welzijn.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Opleidingsbudget dat voor jou persoonlijk ingezet kan worden Vrijwillig Traineeship 02 (lr)
  • Begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling, middels intervisiebijeenkomsten en coaching gesprekken
  • Wij vinden jouw ideeën en jouw mening belangrijk
  • Onkostenvergoeding

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent beschikbaar voor 6 maanden minimaal acht uur per week
  • Motivatie om je in te zetten voor een ander
  • Motivatie om van en over jezelf te leren en je persoonlijk (en zakelijk) te ontwikkelen
  • Motivatie om de maatschappelijke organisaties van serieus advies te voorzien met betrekking tot hun houding tot jongeren

Interesse?
Bel of App Manon: 06 386 02055