Kees - Aanbieder

Lid sinds: 10 okt. 2020

Plaats:
Kwintsheul (Westland)
Even voorstellen:
Ik ben geboren en getogen in Wateringen. Ik heb een HBO opleiding gedaan (technische natuurkunde) en ik ben getrouwd met Marijke Zwinkels- van Dijk. Wij hebben 2 geadopteerde kinderen waarvan de jongste nog thuis woont. Ik hou van wielrennen en hardlopen. Ook fotografie en motor rijden zijn hobbies van me. Sinds ruim 4 jaar wonen we in Kwintsheul, nadat we tot ons 60e jaar in Wateringen hebben gewoond. Sinds augustus dit jaar ben ik gepensioneerd.
Mijn ervaring:
De afgelopen 30 jaar heb ik bij de ABN AMRO bank en zijn rechtsvoorgangers gewerkt. Ik heb altijd in de automatisering (ICT) gewerkt in verschillende functies. Mijn kennis in woord en geschrift van de engelse taal zijn goed aangezien ik de laatste 10 veel met Indische collega’s gewerkt heb.
Ik vind het leuk om buiten bezig te zijn met sporten, tuinieren, fotografie, etc.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Westlandvoorelkaar
  • Kees heeft eerder via deze website geholpen
  • Kees heeft één bedankje ontvangen

  • Profielfoto van Nelly

    Bedankje van: Nelly

    Ontvangen op: 11-11-2020
    Hallo Kees, Wat een leuk bericht. Altijd fijn om te horen. Ik ben ook heel blij dat jij het zo snel hebt opgepakt en de wijze waarop je dat doet. Ik denk dat Asaad zich geen beter taalmaatje had kunnen wensen. Mocht ik nog iets kunnen betekenen, dan hoor ik het uiteraard graag. Groetjes, Nelly v.d. Helm
Kees
90% profielsterkte