Direct naar de inhoud van deze pagina

Onze missie

Westlandvoorelkaar is een online platform voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Westlandvoorelkaar behoort tot de NLvoorelkaar familie en wordt in Westland uitgevoerd door Stichting Vitis Welzijn, welzijnsorganisatie.

Missie

Elke inwoner in Westland heeft de potentie om iets voor een ander te betekenen. Westlandvoorelkaar helpt potentie om te zetten in actie. De missie is om vrijwilligerswerk voor iedereen mogelijk te maken. Westlandvoorelkaar maakt doing good makkelijk, inspirerend en voor iedereen toegankelijk. Zo creëert Westlandvoorelkaar samen de toekomst van vrijwillige inzet in Westland.

 

Westlandvoorelkaar maakt doing good makkelijk

 

Kernwaarden

De medewerkers van Westlandvoorelkaar delen de volgende kernwaarden:

Wij zijn betrouwbaar.
We communiceren zo dat iedereen weet wat ze van ons kunnen verwachten.

Wij zijn optimistisch.
Wij gaan uit van de kracht en mogelijkheden van mensen en maatschappij en spreken mensen hier op aan. Wij proberen deze eigen kracht te ontwikkelen, zodat mensen zo veel mogelijk zichzelf en elkaar kunnen helpen.

Wij zijn betrokken.
Wij kennen onze doelgroepen en zetten ons daar volledig voor in, alert op signalen vanuit deze groepen en flexibel in ons aanbod als de vraag verandert. Wij gaan erop af als actie geboden is.

Wij zijn pro-actief. 
Wij zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden en gaan daar op af. Denken mee en  zitten nooit stil.

Westlandvoorelkaar is de vindplaats voor alles wat met vrijwilligerswerk in Westland te maken heeft. Wij zijn deskundig, benaderbaar en behulpzaam.

Wil je meer weten over Westlandvoorelkaar? Neem dan contact met ons op.