Direct naar de inhoud van deze pagina

Match uitgevoerd!

Ruilen met gesloten portemonnee

Op 23 mei 2019 was alweer de 8e editie van Beursvloer Westland. Ook dit jaar was Multi-Clean weer aanwezig was. Bij dit mooie initiatief van Vitis Welzijn komen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit regio Westland samen en proberen zij tot een match te komen waarbij, met gesloten portemonnee, tot een 'ruil' wordt overgegaan. Op een leuke en laagdrempelige manier wordt zo gekeken of regionale bedrijven en maatschappelijke organisaties iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wij genieten van een heerlijke appeltaart!

Dit jaar is Multi-Clean tot een leuke match gekomen met Stichting Avavieren dat zich inzet voor 'aangepast vakantievieren' voor kinderen en volwassenen met een beperking. Met deze bijzondere stichting zijn zij een 'ruil' overeengekomen om een schoonmaakkar te leveren, inclusief alle toebehoren, tegen 'betaling' van een heerlijke appeltaart.

Beide partijen zijn de afspraken nagekomen. Bij Stichting Avavieren beschikken zij vanaf nu over een échte Multi-Clean schoonmaakkar om zelf de groepsruimte schoon en fris te houden en bij Multi-Clean hebben alle medewerkers mogen smullen vaan een heerlijke appeltaart.
"Via deze weg willen wij Stichting Avavieren nogmaals bedanken voor deze leuke match en willen wij ook onze grote waardering uitspreken voor hun maatschappelijke betrokkenheid en het mooie werk dat zij hiermee leveren." Aldus René Zwinkels van Multi-Clean.

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen