Plusmaatje zoekt jou als jongerencoach!

Plusmaatje zoekt jou als jongerencoach!

Plaats:
's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk
Categorie:
Gezelschap, Huiswerkbegeleiding, Taal & lezen
MaS
Ja
Tijdsbesteding:
soms
Tip anderen via:

Wil jij een jongere in regio Haaglanden (Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft, Westland etc.) of regio Noord-Holland Zuid (Leiden e.o.) een steuntje in de rug bieden? Bied jij een jongere een luisterend oor, help jij hem of haar op weg met de Nederlandse taal en cultuur of onderneem je samen leuke activiteiten? Help je bij het huiswerk of ondersteun je bij het ontmoeten van nieuwe mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het project Plusmaatje zoeken wij vrijwilligers die graag jongeren van 12 tot 23 jaar coachen, vanuit een rol als maatje. Als plusmaatje geef je een jongere een steuntje in de rug en creëer je nieuwe, positieve levenservaringen. Je bent een vertrouwenspersoon en maatje in één. Met deze ondersteuning help je de jongere zijn of haar leven weer op de rails te krijgen. Tijdsinvestering is ongeveer 2 uur per week, reistijd inbegrepen. Onkostenvergoeding is beschikbaar.

Heb je nog geen ervaring met coachen of is het een beetje weggezakt? Geen probleem! Een training in de basistechnieken van coachen en een intervisiegroep met andere plusmaatjes is een belangrijk onderdeel van het traject. Als je start bij Plusmaatje kun je rekenen op een uitdagende trainingsdag (09.30 – 17.00) waarin verschillende coachtechnieken aan de orde komen die passen binnen het oplossings- en systeemgerichtwerken. Ook kom je naar de intervisiebijeenkomsten die minimaal vier keer per jaar wordt geleid door een van onze coördinatoren. Zo zorg je ervoor dat je ook jouw vaardigheden ontwikkelt tijdens het traject. Coaching is een goede ervaring voor je eigen leven en staat sterk op je cv. Als je student bent, kun je waarschijnlijk studiepunten van je opleiding krijgen voor je werk als vrijwillige coach. Aan het eind van het traject krijg je van ons een certificaat als beloning voor je inzet. Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan als plusmaatje? Aarzel dan niet om te reageren, dan kijken we samen bij wat voor jongere je het best past! Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

Sociaal, verantwoordelijk, goed met kinderen en/of jongeren, interesse in coaching.

  • De vraag van Inge is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Inge is eerder via deze website geholpen
  • Inge heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Inge weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Plusgroep
Geplaatst door:
Profielfoto van Inge
95% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Inge
  • De vraag van Inge is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Inge is eerder via deze website geholpen
  • Inge heeft één aanbeveling ontvangen
MaS
Ja
Tijdsbesteding:
soms
Bedankt voor het melden