Direct naar de inhoud van deze pagina

Het is net sport!

Ben jij al fit voor de zomer? Bij ons kun je op meer dan 30 manieren in beweging komen...

Wij zijn een vrijwilligersplatform waar mensen elkaar kunnen vinden. En sport en vrijwilligerswerk is een gouden combo: door beiden voel je je goed, maar de combinatie is nog leuker!

WE HELP YOU MOVE

Vrijwilligerswerk is soms net sporten: van een uur een rolstoel duwen krijg je net zo'n indrukwekkende triceps als een uurtje pumpen. Een uurtje iemand helpen geeft je net zo'n mindfull gevoel als yoga. En als coach het junior team trainen betekent dat je conditie beter moet zijn dan die van de kids. In beweging komen voor een ander of de wereld is dus ook goed voor jou en je lijf!

samengevoegd

Wij helpen je graag om in beweging te komen én te blijven. Daarom geven we drie smartwatches van FitBit weg.

Wil jij kans maken op deze toffe horloges van FitBit? Op 27 mei vind je de post op Instagram en Facebook. Je kunt tot 12 juni meedoen. Good luck!


ACTIEVOORWAARDEN FITBIT INSPIRE WINACTIE

- Het type horloge dat wordt verloot is FitBit Inspire t.w.v. €69,-
- Meedoen aan de actie kan van 27 mei t/m 12 juni.
- Op maandag 17 juni zal de winnaar bekend worden gemaakt via Facebook en Instagram.
- De actie kan alleen gewonnen worden als de Westlandvoorelkaar Facebook pagina en/of Vitis Welzijn Instagram pagina worden geliked, en er 3 mensen worden getagd in het desbetreffende bericht.
- Er worden willekeurig 3 personen gekozen uit de groep die beide pagina's heeft geliked en 3 personen heeft getagd.
- Tijdens de sport campagne worden er landelijk 3 horloges verloot. Dit betekent dat er onder alle voorelkaar.nl platformen in totaal 3 horloges worden verloot. Het kan dus zo zijn dat er in jouw gemeente helaas geen prijs valt. (deze actie word mogelijk gemaakt door NLvoorelkaar)