Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.
Hoe gebruik je dit platform?Hulp aanbieden / Vrijwilligerswerk › Verlopen of gesloten cursussen heropenen

Verlopen of gesloten cursussen heropenen

Heb jij een cursus geplaatst op het platform? Om het cursusaanbod helemaal actueel te houden heeft iedere cursus die wordt geplaatst ook een datum waarop deze verloopt. Geen zorgen, als jouw cursus is verlopen, kan je deze met één druk op de knop weer openen.

Wanneer verloopt een cursus?

Een cursus verloopt wanneer de datum (en tijd) van de laatste bijeenkomst van de cursus is verstreken. Is er geen laatste datum en tijd ingevuld? Dan verloopt de cursus zes maanden nadat deze is geplaatst. 

Als de cursus één bijeenkomst heeft, dan verloopt deze ook op de dag nadat deze cursus heeft plaatsgevonden.  

Een cursus heropenen

Als jouw cursus is verlopen kan je deze gemakkelijk weer heropenen via het kopje "mijn cursussen en workshops" in jouw profiel. Onder het kopje "historie" vind je hier alle cursussen die zijn verlopen of gesloten. Als je een cursus weer wilt heropenen, klik je op de knop "heropenen" onder de cursus. Controleer wel even of alle informatie nog actueel is en pas eventueel de datums en tijden van de bijeenkomsten aan.

Cursus verlengen of sluiten via de mail

Als jouw cursus geen laatste bijeenkomst datum heeft, krijg je vier weken voor het verlopen van de cursus een mail. Is het cursusaanbod nog actueel? Dan kan je de cursus verlengen door op de knop "verleng jouw cursus" te klikken. De cursus wordt dan automatisch met zes maanden verlengt. Is jouw cursus niet meer actueel, sluit dan de cursus door op de knop "sluit jouw cursus" te klikken, zo blijft het cursusaanbod up-to-date. 

Doe je niks? Dan verloopt de cursus automatisch vier weken na de mail. Hiervan krijg je een herinnering op de dag dat de cursus verloopt.

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?