Direct naar de inhoud van deze pagina

Beursvloer Westland

Klein beursvloerheader

Beursvloer Westland
Beursvloer Westland is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Vraag en aanbod van bedrijven en vrijwilligersorganisaties worden 'verhandeld'. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Menskracht, advies, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. De portemonnee blijft daarbij gesloten.

Het doel? Contacten leggen en zoveel mogelijk matches tot stand brengen!

Aanmelden voor Beursvloer Westland

8ste Beursvloer
23 mei van 17.00-20.00 uur
bij Priva in De Lier!

Als de gong gaat
Als de gong gaat, start Beursvloer Westland. Als het goed is swingt het snel. Iedereen is gebrand op het vinden van goede contacten. Verschillende werelden ontmoeten elkaar. Maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven spreken elkaar. Het krioelt. Het bruist. Zo ziet een beursvloer eruit!

Matches maken en wuppie verzamelen
Matches worden gemaakt tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven, na het maken van een match loop je langs de notaris voor een handtekening en ontvang je een wuppie!

Voorbeelden matches uit de zevende editie Beursvloer Westland:

  • Hamifleurs heeft bossen bloemen geboden aan de Zonnebloem in ruil voor VIP kaarten voor een muzikale middag.
  • Upscore Indrukmakers heeft een flyer ontworpen voor het "Gooi maar in mijn pet festival" in ruil voor 2 kaartjes voor het Buurtrestaurant BijMekaar.
  • KP Holland biedt vergaderruimte aan Kleine Ingrepen, Mooie Gevolgen in ruil voor PR in lokale kranten.
  • Paul Sosef Stuc Vlak, Spuit Strak heeft een ruimte geverfd bij Scouting Kwintsheul in ruil voor een vaartochtje over de Westlandse wateren.

Kosten
Kosten voor deelname bedragen € 30,- per persoon voor bedrijven en € 30,- per maatschappelijke organisatie (max twee personen per organisatie)

Workshop
Heb je nog nooit deelgenomen aan Beursvloer Westland of wil je je kennis nog even opfrissen? Dat kan met de workshop "Haal het maximale uit jouw beursvloer deelname". Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor maatschappelijke organisaties.

Aanmelden voor Beursvloer Westland

Meer informatie over de organisatie van Beursvloer Westland vind je hier.

Wie doen er mee?