Direct naar de inhoud van deze pagina

Bestuurscoach

Voor bestuursleden en besturen van verenigingen en maatschappelijke organisaties biedt de Bestuurdersbank de mogelijkheid van één of meerdere adviesgesprekken met een Bestuurscoach; een dergelijk gesprek kan zowel algemeen zijn als specifiek gericht op een probleem.

Aanleiding voor een adviesgesprek hoeft niet een probleem te zijn. Preventief werken is leuker en effectiever. Ieder bestuur zou regelmatig een 'toekomstcheck' moeten doen, doen we de dingen (nog) goed en doen we de goede dingen? Een aanbod om eens mee te kijken in de keuken van de organisatie door iemand van buitenaf, gebaseerd op de brede kijk, ervaring en deskundigheid op besturen, organiseren van processen en activiteiten, kan heel verrijkend zijn.

Vraag een gesprek aan

Wie zijn de bestuurscoaches?


   
RV
Richard Verbeek
 

   

EB

Eddy Belet


   

CV

Corine Vreugdenhil

 


   

CvS

Carlieke van Staalduinen


   

EBorg

Eric Borggreve


   

GW

Guus Wouters

De wereld van de Pensioen sector staat centraal in de loopbaan van Guus Wouters (1952). Naast zijn loopbaan heeft hij zich ook altijd ingezet voor het verenigingsleven en de politiek in het Westland. Besturen is wat hij heel graag doet, vooral wanneer er bijzondere uitdagingen zijn zoals, het doorvoeren van veranderingen. Zijn aanpak is mens- en doelgericht waarbij gestuurd wordt op haalbare resultaten  met aandacht voor de omgeving.


   

TP

Tilly Post-Bos

 


   

Cees van Veldhoven

Cees van Veldhoven


   
FP
Folkert Post

   

KB

Koos Verbeek


   

HH

Henk Herpers

Als bestuurder van een voetbalclub, winkeliersvereniging, MKB, de Noviteit en het zijn van raadslid en wethouder, heeft Henk veel bestuurservaring opgedaan. Met daarbij een belangrijk gegeven het hebben van een groot netwerk.

 


   

MH

Marijke Houben

Besturen en netwerken zit mij in het bloed, daar heb ik veel ervaring mee opgedaan. Het is fijn deze opgebouwde kennis en ervaring, met name rond het sociale domein en overheidstaken, te kunnen delen met anderen. Via mijn werk in de politiek en bij een kenniscentrum/onderzoeksbureau heb ik ervaren dat kennis, creativiteit, samenwerking en doorzettingskracht belangrijke elementen zijn om te komen tot een goed resultaat.