Direct naar de inhoud van deze pagina

Bestuurdersbank

De Bestuurdersbank Westland koppelt vraag en aanbod van zowel bestuursleden als van bestuurlijke expertise voor organisaties in Westland op het gebied van welzijn, zorg, sport, cultuur, onderwijs en levensbeschouwing.

Het gaat over goed besturen en organiseren van, voor en door vrijwilligers. Bestuurscoaches, ervaren Westlandse vrijwillige bestuurders, zijn beschikbaar om bestuurders en besturen te adviseren. Tijdens onze College tours komt u in contact met bestuurders van andere organisatie en bespreken we relevante bestuursthema's.

1. Bestuurscoaches

Voor bestuursleden en besturen van verenigingen en maatschappelijke organisaties biedt de bestuurdersbank de mogelijkheid van éénb of meerdere adviesgesprekken met een bestuurscoach; een dergelijk gesprek kan zowel algemeen zijn als specifiek gericht op een probleem. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een traject.

2. College Tour
Bestuurdersbank Westland organiseert met regelmaat een interactieve kennis- en netwerkbijeenkomst, genaamd College Tour, waar vrijwillige besturen in Westland en Hoek van Holland met veel enthousiasme aan deelnemen. Bij deze bijeenkomsten worden deelnemers geïnspireerd en uitgedaagd en wordt kennis gedeeld. Klik hier voor meer informatie
3. Bestuurdersvacatures
Bestuurders kunnen via deze site gemakkelijk bestuurs vragen plaatsen en bestuurders vinden.Klik hier voor meer informatie.
In contact komen?
Wil je meer informatie over de bestuurscoaches en College Tour? Neem dan contact op met Wouter van Alphen, projectleider Bestuurdersbank Westland.
w.v.alphen@vitiswelzijn.nl of bel 0174-630358
Wouter van Alphen